—  INZICHT & INSPIRATIE, RUST & BEWEGING

MEDITATIE & BEWEGING

Categorie
Training, Workshop
Over dit project

Een training waarbij meditatie én beweging samenkomen. Bibi van Rijn en Veronique Leenders werken  al jaren samen en hebben de ervaring dat beide disciplines elkaar sterk aanvullen. De afwisseling van rust en bewegen, reflectie en lijfelijk doorvoelen, naar binnen gekeerd en naar buiten gericht, levert een schat aan ervaringen en inzichten op. Vanuit rust kom je in beweging en vanuit beweging vind je weer rust.

 

Trainingen waarin meditatie en beweging samen komen, worden voor u op maat gemaakt. Om u een idee te geven van de onderwerpen, doen we een greep uit eerder gegeven trainingen.

 

Passie in je werk
Hoe sta je in je werk? Voel je de passie nog waarmee je begon, of is de passie juist gegroeid in de loop der jaren? Heb je nog ambitie om je te ontwikkelen? Dit soort vragen en nog veel meer kunt u stellen.

 

Emoties en hun uitdaging
Leer dat je niet gevangen hoeft te zitten in emoties. We zijn de emotie niet, we hebben de emotie. We onderzoeken de verschillende emoties in combinatie met de lichaamssignalen die bij een emotie worden afgegeven.

 

Vrijheid binnen grenzen 
Om je in de ruimte te durven begeven is er vertrouwen nodig. Veiligheid ontstaat als je weet dat de ruimte zijn grenzen heeft. Nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan binnen die ruimte.

 

Controle over ons leven – is dat mogelijk? 
Door inzicht te krijgen in je vaste gewoontes en patronen, kun je zo ook loslaten. Daardoor kun je nieuwe ruimte maken, met een nieuwe veiligheid en nieuwe mogelijkheden. We laten ons beperken door de controle, door het vastzetten van onze gedachten.

 

Meditatie is te combineren met dans, vergaderingen en bijeenkomsten.

 

 

Contactpersoon

Veronique Leenders
tel: 06 45764908
email: vjleenders@gmail.com